Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

EcoCassette

Bij veel gebouwen is er bij het ontwerp geen aandacht geschonken aan voldoende opslag capaciteit voor afval en vele bedrijven zitten letterlijk in hun maag met het afval. Herkent u dit? Dan is de EcoCassette wellicht ook iets voor u.

Vanwege de toegepaste perstechniek heeft de EcoCassette, met een inhoud van 3m3, een capaciteit van tenminste 15m3, afhankelijk van het type afval. 

Legen en wisselen

Uw EcoCasette wordt niet ter plaatse geleegd maar gewisseld voor een schoon, grondig gereinigd en gecontroleerd exemplaar. Uw voordeel? Geen handelingen met afval bij u voor de deur en altijd een schone en goedwerkende installatie. 

De EcoCassette is een bovengrondse mobiele perscontainer. Deze is bij uitstek geschikt voor plaatsing op moeilijk te bereiken (inpandige) locaties. We hebben speciale oplossingen voor het transport in smalle en lage locaties. Onze EcoMover, EcoPuller en EcoTransponder zijn hier voorbeelden van. Wij geven u graag een demonstratie!

Naar wens kan de EcoCassette worden ingezet voor diverse fractie zoals restafval, papier/karton, glas, bouw en sloop. Zo kunt u toch gescheiden afval inzamelen óók als de ruimte beperkt is. De EcoCassette kan namelijk in principe overal geplaatst worden:

  • Vrijstaand in de open lucht
  • Inpandig, bijv. in een parkeergarage
  • In een op maat gemaakte ombouw, die in iedere gewenste kleur geleverd kan worden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

bel ons: 033) 455 82 82
Mail ons info@smink-groep.nl