Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Betonblokken

De Smink Groep produceert duurzame betonblokken voor uiteenlopende doeleinden. “Tijdelijke” depots, afscheidingswanden, silo’s, geluidschermen, wegblokkades etc. De mogelijkheden zijn, ook door de brand- en geluidswerende eigenschappen van de betonblokken, erg divers. Het scheiden en opslaan van materialen zoals zand, stenen, metaal, grond, puin of mest wordt door het toepassen van onze betonblokken een gemakkelijke taak. Bekijk hier het productieproces:


De betonblokken van de Smink Groep zijn zo ontworpen dat ze in een stabiel verband worden gestapeld. Door de noppen aan de bovenzijde en de uitsparingen aan de onderzijde zijn hoge afscheidingen mogelijk. Daarnaast produceren wij afsluitblokken zonder noppen aan de bovenzijde voor een gladde en afgewerkte uitstraling. Betonblokken hebben vrijwel geen beperking qua vorm, zijn onderhoudsvriendelijk, kunnen goed hergebruikt en verplaatst worden en zijn eenvoudig en snel toe te passen.

Productie

Wij produceren betonblokken voor eigen gebruik en voor de verkoop. De productie van de betonblokken worden grotendeels duurzaam met eigen, gerecyclede grondstoffen gerealiseerd. Zo wordt gecertificeerd menggranulaat en grofzand vanuit onze verwerkingsprocessen van de Smink Groep toegepast. De betonblokken zijn BSB K79479 product gecertificeerd.

Afmetingen

Wij produceren standaard de meest gangbare maten en zorgen dat deze altijd op voorraad zijn. Klik op het onderstaande pdf bestand om ons standaard aanbod aan betonblokken te bekijken:

Bestellen of meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.