Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Compost

Dankzij onze uitgekiende werkwijze waarin wij afval zo goed mogelijk scheiden en verwerken, creƫeren wij hoogwaardige grondstoffen. Zo ook het ingezamelde groenafval.

Compostering

Wij beschikken over uitgebreide faciliteiten en installaties om groenafval op een zo efficiƫnt mogelijke manier te verwerken tot compost. Bekijk hier hoe wij dit doen:

Ook combineren wij compost met andere duurzame grondstoffen. Zo ontstaan diverse samengestelde grondsoorten die op aanvraag worden geleverd. Download het informatie document hieronder. Ook de toegepaste certificaten voor compost en samengestelde grondsoorten zijn op hieronder te downloaden:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen over onze bouw- en grondstoffen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvraagformulier