Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Grond

Inname, leveren en verwerken van grond

Voor de inname van partijen grond-, en bouwstoffen kunt u prima bij ons terecht. Op onze grondbank slaan wij schone, (licht) verontreinigde grond- en bouwstoffen adequaat en milieuhygiƫnisch op.

De opgeslagen materialen worden bemonsterd, geanalyseerd en beoordeeld. Op basis van de kwaliteit van de grond- of bouwstoffen wordt een passende verwerkingsmethode of toepassing gezocht conform het Besluit bodemkwaliteit. Ook bieden wij goedgekeurde grond weer aan om toe te passen in projecten en werken. De activiteiten van onze grondbank sluiten naadloos aan bij het landelijk beleid. Veel voorkomende toepassingen van grond- en bouwstoffen zijn:

  • geluidswallen
  • ecoducten
  • het ophogen van agrarische grond en industrieterreinen
  • het bouwrijp maken van locaties.

Informatie

Download hieronder de relevante informatie van de grondproducten van de Smink Groep:

Certificaat

De stromen worden geleverd met een certificaat volgens de BRL 9335. Klik hiernaast om deze te downloaden:

Inkoop en verkoop

Bent u geintresseerd in onze diensten omtrent de inkoop en verkoop van grond? of wilt u ons inzetten voor de transport? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvraagformulier