Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Afvalinzameling

De Smink Groep is specialist op het gebied van inzameling en transport van alle soorten afvalstromen. Van bedrijfs-, bouw- en sloopafval tot hout, puin en grond.

Containers

Dagelijks verhuren en plaatsen wij containers, voor elke locatie en type afval. De keuze van het meest geschikte containertype is afhankelijk van diverse factoren. Lees hier meer over.

Afvalsoorten

Wij werken met modern materieel, gemotiveerde medewerkers en volgens actuele regelgeving. Ontdek wat de Smink Groep voor u kan betekenen als particulier, bedrijf of overheid. Lees hier meer over.

Transport

De transport van primaire en secundaire bouwstoffen, vervuilde grond en bouw- en slooppuin is voor ons bekend terrein. Hoe wij u kunnen ontzorgen leest u hier.

Opzoek naar een passende oplossing voor uw organisatie? Neem contact met ons op.

Bel ons 033 455 82 83