Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gevaarlijk afval

Klein Gevaarlijk Afval (KGA), zoals spuitbussen, pur-bussen, lijmen, kitten, harsen, verf en overig KGA uit bouw- en sloopafval, is schadelijk voor mens en milieu. Afvoeren met het reguliere afval is daarom ongewenst en in de meeste gevallen verboden. De Smink Groep is volledig vergund voor het inzamelen en overslaan van KGA. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor de inzameling en het vervoer van gevaarlijk afval. Zij geven u graag advies over de wettelijke bepalingen voor de opslag en het vervoer. Ook leveren wij een uitgebreid assortiment speciale containers, kratten of vaten. Na afvoer van het chemisch afval ontvangt u een gespecificeerde rekening. Zo kunt u aantonen dat uw KGA op verantwoorde wijze is afgevoerd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel: (033) 455 82 83 of mail naar: containers@smink-groep.nl.