Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Groenafval

Bij het (her)indelen van de tuin komen vooral composteerbare afvalstromen vrij, zoals bomen, takken, planten, struiken en/of graszoden. De hoeveelheden zijn vaak niet toereikend genoeg om het gescheiden in te leveren. Wel wordt er door ons onderscheid gemaakt. Hout langer dan 2 meter en dikker dan 25 cm is namelijk moeilijker te verwerken. Alle bomen, takken en struiken versnipperen en composteren we. Partijen tuinaarde inclusief graszoden met een maximum van 50 m3 kunnen wij ook op een milieuvriendelijke en voordelige manier verwerken. De grond moet wel visueel schoon zijn.

Er zijn twee mogelijkheden om deze afvalstroom naar de locatie te krijgen. U kunt het materiaal zelf met een aanhangwagen naar een van onze locaties afvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om een container bij ons te huren, wat een stuk efficiƫnter is.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel (033) 455 82 83 of mail naar: containers@smink-groep.nl.