Zand en grond

Visueel schone grond is grond, veelal tuinaarde of zand en grond die vrijkomt bij een uitbouw of aanleg van de vijver. De grond moet er schoon uitzien, niet vol zitten met stenen, boomstronken etc. en niet verontreinigd ruiken.

Inzameling en transport

Afhankelijk van de omvang bieden wij bij de Smink Groep verschillende mogelijkheden om u van dienst te zijn. Zo hebben wij afzetcontainers waarmee wij grond bij u kunnen aanbieden of ophalen. Gevuld met het gewenste zand of grond product zetten leveren wij u containers van diverse afmetingen aan. Maar ook is het lossen/storten van zand een mogelijkheid.

Wanneer u een groot project heeft waarbij veel zand vrij komt, kunt u gebruik maken van onze transportafdeling. Met groot transport wordt het eenvoudig uw grond af te voeren. Lees hier meer over.

Verontreinigde grond

Bent u in de veronderstelling dat de grond die u wenst te verwijderen verontreinigd is? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Door het samenwerkingsverband Smink Boskalis Dolman beschikken wij over een moderne grondzuivering-sinstallatie. Hiermee halen wij de verontreiniging uit de grond die u ons aanbied. Lees meer over deze installatie en de mogelijkheden.

Lees hier meer over

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.