Afvalverwerking

Naast het inzamelen en scheiden van afvalstromen, is het recyclen de kernactiviteit van de Smink Groep. Wij zetten 87% van het ingezamelde afval weer om in bruikbare grondstoffen en producten. Daarmee zijn we in onze kern verbonden met duurzaamheid.

Door de combinatie van verschillende afvalverwerkingstechnieken kunnen wij het afval zo efficiënt mogelijk scheiden en/of bewerken tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Dit betekent duurzaam materiaalgebruik.

Puin verwerking

Hout verwerking

Groen recycling

Sortering / scheiding

Door onze keuze in containers bieden wij de klanten aan gelijk bij de bron te scheiden. Dit heet omgekeerd scheiden en biedt niet alleen een duurzame oplossing voor milieu, maar heeft ook vele praktische en financiële voordelen. Lees hier meer over.

Grondreiniging

Naast de handel in grond, hebben wij ook de capaciteit in huis om verontreinigde grond te reinigen. Dit door de installatie van Smink Boskalis Dolman. Lees hier snel meer over.

Afvalberging

Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij voor alle afvalsoorten de juiste bestemming met het meeste rendement: in hergebruik, financiën of logistiek. Darnaast bieden wij met onze afvalberging tevens de noodzakelijke achtervang voor stromen die niet herbruikbaar zijn. Lees hier meer over.

Aan de linkerkant van het scherm staan de diverse activteiten los onder elkaar. Klik op een van deze activiteiten dan gaat u naar de volgende pagina met meer details over deze activiteit. Hieronder staat een korte weergave van onze activiteiten: