Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Mobiele breker

De Smink Groep beschikt over een mobiele breker. Met behulp van deze breker verwerken wij steenachtige materialen die vrijkomen op uw project tot gecertificeerd granulaat op locatie. Zo sparen we primaire grondstoffen uit, maar zorgen wij ook voor een drastische reductie van transportbewegingen. Deze besparingen dragen bij aan een duurzame samenleving en werkwijze. Zie hier onze mobiele breker in actie:

Direct inzetbaar

Op locatie breken biedt de mogelijkheid om bij sloopwerkzaamheden het puin granulaat wat door de breker wordt gerealiseerd, direct weer toe te passen in het werk. Zo is het granulaat geschikt voor (tijdelijke) bouwwegen en als terreinverharding. Maar ook als ondergrond voor het aanleggen van wegen.

Ook de betonindustrie gebruikt gebroken puin, namelijk als grindvervanger in beton. Ook de Smink Groep gebruikt granulaat in de productie van betonblokken. Lees hier meer over de betonblokken.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en wat onze mobile breker op uw werk kan besparen.