Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Werken bij Renewi Smink

Renewi Smink is een regionaal werkzaam bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, materieelverhuur, afvalverwerking, containerverhuur en zand- en grondhandel. Wij maken deel uit van Renewi en behoren tot de top van de afvalbedrijven in Nederland en Europa. We onderscheiden ons door klantgerichtheid en duurzame wijze van afvalbeheer. Ter versterking van ons team in Amersfoort en Soesterberg zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw personeel.

Openstaande vacatures

Op dit moment zijn wij voor onze vestiging o.a. op zoek naar:

Open sollicitatieBent u geïntresseerd om bij Renewi Smink te werken maar staat uw gewenste functie niet tussen de vacatures? Klik dan hier om uw open sollicitatie digitaal in te sturen, of stuur uw cv en motivatie per post naar ons toe t.a.v. de HR afdeling.


Vacatures Renewi Regio Randstad Noord


Renewi Smink is onderdeel van Renewi Regio Randstad Noord. Indien wij voor de regio of in de overige organisaties vacatures hebben staan staan ze hieronder vermeld.

Op dit moment zijn wij voor onze vestiging o.a. op zoek naar: