Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gewijzigde route inzameling tijdens 2e Pinksterdag 21 mei 2018

In verband met 2e Pinksterdag wordt uw rolcontainer in week 21 op een andere dag geledigd.

Zie hieronder het overzicht wanneer uw rolcontainer geledigd wordt:
Indien uw rolcontainer normaal op maandag 21 mei geledigd wordt:
- Bedrijfsafval gewijzigd naar dinsdag 22 mei met uitzondering van de volgende plaatsen: Amersfoort-postcode: 3815, Den Dolder, Hoevelaken, Stoutenburg; deze zijn gewijzigd naar woensdag 23 mei.
Huis ter Heide is gewijzigd naar donderdag 24 mei

- Papier/karton gewijzigd naar dinsdag 22 mei met uitzondering van de volgende plaatsen: Den Dolder, Huis ter Heide zijn gewijzigd naar woensdag 23 mei. Indien uw rolcontainer normaal op dinsdag 22 mei geledigd wordt:
- Bedrijfsafval blijft dinsdag met uitzondering van de volgende plaats: Amersfoort-postcode: 3815 deze is gewijzigd naar woensdag 23 mei.

- Papier/karton gewijzigd naar woensdag 23 mei. Indien uw rolcontainer normaal op woensdag 23 mei geledigd wordt:

- Bedrijfsafval blijft woensdag met uitzondering van de volgende plaatsen: Amersfoort-postcode: 3812, Ermelo, Garderen, Putten; deze zijn gewijzigd naar dinsdag 22 mei.

- Papier/karton blijft woensdag
- Glas gewijzigd naar donderdag 24 mei

Levert dit voor uw bedrijfsvoering problemen op, neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing.
(030) 2855200 | (033) 4558283 of mail naar rolcontainers@vanvlietgroep.nl

Fijne feestdagen.
Renewi-Smink B.V.