Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Vacature Lasser

Ben jij die flexibele en zelfstandige lasser die graag zijn handen uit de mouwen steekt en vind je het leuk om allround laswerkzaamheden uit te voeren? Dan biedt deze vacature in een dynamisch bedrijf en sector, jou een ideale kans! Smink Groep is een regionaal werkzaam bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, materieelverhuur, afvalverwerking, containerverhuur en zand- en grondhandel. Wij maken deel uit van Shanks Nederland B.V. en behoren tot de top van de afvalbedrijven in Nederland en Europa. We onderscheiden ons door klantgerichtheid en duurzame wijze van afvalbeheer. Ter versterking van ons team zoeken wij, voor onze locatie in Amersfoort, een: