Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Beleid

duurzaam ondernemen

Voor de Smink Groep is duurzaam ondernemen vanzelfsprekend. Niet voor niets is hergebruik van (afval)materialen één van de pijlers onder ons bedrijf. Onze activiteiten op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking voeren wij zo efficiënt en maatschappelijk verantwoord mogelijk uit. 

Dit geldt voor ons materieel (lage milieubelasting) en voor onze medewerkers die zo efficiënt en duurzaam mogelijk worden ingezet, waarbij naar ieders persoonlijke mogelijkheden en wensen worden gekeken en geluisterd. Zo proberen wij een optimale balans te bereiken tussen people, planet en profit. 

Onze missie is een commercieel succesvol bedrijf te zijn, dat inventief, creatief, deskundig en slim winst biedt voor mens, maatschappij en milieu.