Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bestel container

Renewi Smink

Renewi Smink houdt zich vanaf 1955 al bezig met de inzameling, verwerking en recycling van afval- en reststoffen in Amersfoort en omgeving. Ook voor de verkoop van bouw- en grondstoffen bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer

Laatste nieuws

1 december 2017

Gewijzigde route inzameling tijdens KERST EN NIEUWJAAR 2017/2018

Lees verder

7 april 2017

Vacature Monteur Ploegendienst

Lees verder
Klik hier voor meer nieuwsberichten

Afval: Grondstof voor een groene wereld!

Renewi Smink onderscheidt zich door zich te richten op een aantal belangrijke aspecten, zoals verantwoorde inzameling, verwerken en recycling van afvalstoffen en reststoffen. Op dit moment lukt het ons om 87% van de door ons ingezamelde afvalstoffen nuttig te recyclen. Als bedrijf zijn wij continue bezig om nog meer te recyclen. Hierin willen we blijven innoveren.

Op dit moment hanteren wij het Nederlands milieubeleid als maatgevend, wij voldoen aan de meest uitgebreide eisen op het milieugebied. Tevens sluit deze aanpak nauw aan op het Nederlands gevoerde beleid waarin de Ladder van Lansink centraal staat.

Rapportages inzien?

Bent u klant bij Renewi Smink, dan kunt u via ons internetportaal Wasteportal rapportages inzien. Log direct in op:

Inloggen wasteportal rapportage voor bedrijven


Renewi Smink - Impressie